123Sexmatch

5.6

Gebruikersgemiddelde

123Sexmatch Gebruikersbeoordeling

Hier leest u de gebruikersbeoordelingen & reacties over de sexdatingsite: 123SexMatch

123Sexmatch

 

 

 

Wij horen graag hoe andere gebruikers over de datingsite 123SexMatch oordelen. Door het delen van zowel positieve als negatieve ervaringen kunt u andere mensen helpen met het kiezen van een geschikte datingsite. Dus bent u tevreden of juist ontevreden over 123Sexmatch?

Laat het ons weten, en geef hieronder uw reactie!

 

 

6

minder

De meeste mokkels wille je eerst allemaal lere kennen das niks voor men hoor, als ik wil genieten wil ik da en thats it. Mja even goeie vriende nie? Ik zoek t wel in de kroeg.

9

tevreden

Ik vind dit een prima site. Ik had me maar aangemeld op meerdere van zulke sites, omdat ik er niet bekend mee ben, maar ik vind dit toch wel de meeste duidelijkste en makkelijkste. De foto’s van de mannen en vrouwen zijn mooi en de zoekoptie is makkelijk te gebruiken. In een oogwenk zie je vele profielen. Prima hoor! En voor elk wat wils te vinden denk ik zo!

8

lekkere mannen en vrouwen

Snel en gemakkelijke site, knap werk! Binnen een paar dagen lag ik al lekker te genieten. Ik ben blij dat ik jullie gevonden hebben, zal ook niet gauw voor een andere kiezen.

7

sappige meiden

Ik ben al jaren vrijgezel en de meiden waar ik op val, zijn eigenlijk allemaal bezet, nou kwam ik via een maar van me, op 123Sexmatch uit en nou…ik ben een blijverdje hoor, jezus wat een stoten zijn hier te vinden. In het begin was het een beetje zoeken, maar als je de site kent, 1 woord geweldig.

7

triootje

Ik had altijd al een droom dat ik een trio wilde. Maar die vind je natuurlijk niet zomaar in een kroeg ofzo. Dus dacht zal me hier eens aanmelden en nou heb ik er echt geen spijt van! Je hebt het gewoon voor het kiezen hier. Ik verveel me geen minuut meer.

1

Nepsite

4.4. Bull Media is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van Profielen. De inhoud hiervan geeft de mening weer van de Gebruiker. Sommige Profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk. Onder geen omstandigheden zijn wij aansprakelijk voor directe of indirecte schade voortkomend uit het geb...[Lees meer]