50Liefde

9

7.5

Gebruikersgemiddelde

50Liefde

50Liefde

50Liefde is een website voor 50plussers. Je hebt hier de mogelijkheid om contact te leggen met andere single's van de zelfde leeftijd. Ben je opzoek naar een nieuwe relatie? of misschien wel een vriendschap? Dan ben je bij 50Liefde bij het juiste adres. 50Liefde is in korte tijd razend populair geworden. Meer weten over de datingsite 50Liefde? Lees dan onze review

50Liefde50Liefde: De grootste datingsite voor 50plussers

50Liefde is een website voor ouderen, waar je de mogelijkheid hebt om eenvoudig contact te leggen met andere leuke singles op leeftijd. Wil je graag je levenservaring delen, of ben je op zoek naar een nieuw en verfrissend contact? Je kunt online zoeken naar de nieuwe liefde van je leven, of aan de andere kant gewoon een aantal nieuwe vrienden maken. Dankzij het grote aantal leden bij 50Liefdekom je eenvoudig in contact en kun je de ander een berichtje sturen om je interesse kenbaar te maken.

Talloze berichten per maand

De leden van 50Liefde sturen maandelijks talloze berichten. Maak je er een profiel aan, zorg je voor een leuke foto van jezelf en bovendien een goede beschrijvende tekst? De kans is groot dat je snel een berichtje kunt ontvangen van een andere leuke single. Daarnaast kun je bij 50Liefde natuurlijk ook zelf op zoek gaan. Kom je leuke singles tegen? Stuur ze een berichtje en laat weten dat je interesse hebt, voor je het weet heb je onderling een leuk contact.

Veilig en gratis uitproberen

Uiteraard kun je 50Liefde gewoon veilig en gratis uitproberen, je hoeft daarvoor nog totaal geen risico te nemen. Het is in plaats daarvan voldoende om je online aan te melden. Dankzij de SSL-verbinding kunnen je gegevens niet uitlekken en bepaal je zelf met wie je die wenst te delen. Je kun 50Liefde gratis uitproberen en door de profielen bladeren, of zelf een profiel aanmaken. Wat dat betreft kun je in je eigen tempo kennismaken met de andere verschillende singles, of met het online daten in het algemeen.

50Liefde Kosten

50Liefde beschikt over drie soorten lidmaatschappen, een gratis lidmaatschap en een betaald lidmaatschap. Het gratis lidmaatschap biedt helaas niet alle mogelijkheden die de datingsite 50Liefde.nl te bieden heeft.
Op het moment dat je gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap dan zijn de kosten als volgt:

Er zijn 3 verschillende lidmaatschappen namelijk:

  • Premium Lite: 3 maanden voor € 24,99 per maand
  • Premium Classic: 6 maanden voor € 19,99 per maand
  • Premium Comfort: 12 maanden voor € 14,99 per maand

 

Iedereen die zich inschrijft bij 50liefde begint met een gratis account. Als u net als duizenden andere leden tevreden bent over de website, kunt u overstappen naar één van de 3 lidmaatschappen.

Met een betaald lidmaatschap bent u beter vindbaar voor andere leden en kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten die de datingsite 50Liefde biedt.