50plusdating

8.2

50plusdating

50plusdating

50plusdating

Vijftigplusdating voor alle singles van dezelfde leeftijd

Steeds meer vijftigplussers zijn weer single en willen toch iemand om leuke dingen mee te doen of zijn of haar leven mee te delen. Online dating bij Vijftigplusdating is een superleuke manier om in contact te komen met andere single mannen en vrouwen van zelfde leeftijd. Het inschrijven op de site duurt maar 5 minuten en dan kun je al door alle leuke profielen kijken.

Niet alleen online

Op 50plusdating kun je verhalen lezen over leuke contacten die zijn ontstaan in de afgelopen jaren. Het werkt dus echt goed dat online daten. Maar bij Vijftigplusdating hebben ze ook nog wat anders. Zo organiseren ze in samenwerking met Hearts of Living regelt leuke evenementen en activiteiten. In het verleden kon je mee met een heerlijke wandeling op het strand van Katwijk met aansluitend heerlijk kletsen en borrelen in een superleuke strandtent.

Verschillende soorten memberships

Op Vijftigplusdating kun je je eenvoudig inschrijven voor een Gratis Membership. Hiermee kun je een gratis profiel aanmaken, andere profielen bekijken en flirten met andere single leden. Wil je een stapje verder, dan kun je gaan voor een Full Membership. Hier kun je net iets meer mee, zoals bekijken wie jour profiel heeft bekeken, chatten met leuke singles en onbeperkt berichten lezen en versturen. Wil je nog een stapje verder, dan is er nog de Exclusieve Membership. Dan kun je anoniem surfen, iedereen (ook singles met een Gratis Membership) kan contact met jou opnemen en je kunt zien wie jou geblokkeerd heeft. Voor prijzen van deze verschillende soorten memberships kun je op Vijftigplusdating kijken.

Veiligheid en anonimiteit gegarandeerd

Veiligheid en anonimiteit zijn bij Vijftigplusdating zeer belangrijk. Zij willen dat iedereen op een veilige manier online moet kunnen daten zonder zich zorgen te maken over wat er met hun gegevens gebeurd. Bij Vijfitgplusdating worden alle gegeven die jij toevoegt beveiligd met een SSL-certificaat. Daarnaast worden meerdere malen per dag de profielen die op deze datingsite staan gecontroleerd zowel handmatig als systematisch. Zij willen jullie een zo’n veilige en betrouwbaar mogelijke online dating ervaring geven en wij denken dat ze daarin geslaagd zijn. Wil je ook eens een kijkje nemen tussen alle leuke profielen? Schrijf je dan vandaag nog in, het is gratis en snel.

VijftigPlusdating Kosten

Een profiel bij vijftigplusdating.nl is gratis. Met dit profiel kun je andere profielen zoeken en zien. Echter is het helaas niet mogelijk om deze andere leden te contacten. Hiervoor heb je een betaald abonnement nodig. Met een betaald lidmaatschap kun je berichtjes sturen en nog veel meer andere opties.

De kosten voor een betaald lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand     Full-membership                      € 29,50 per maand
  • 3 maanden Full-membership                      € 19,95 per maand
  • 6 maanden Full-membership                      € 14,95 per maand

Je begint bij vijftigplusdating.nl altijd met een gratis account. Hiermee kun je kijken of er leuke profielen tussen zitten en hoe de datingsite werkt. Mocht je tevreden zijn over de datingsite, dan kan je altijd overstappen naar een betaald lidmaatschap.
Betaling kan gedaan worden via iDeal, PayPal of overschrijving per bank.