50PlusMatch

9.1

7

Gebruikersgemiddelde

50PlusMatch

50Plusmatch

50plusmatch

50PlusMatch: De datingsite voor 50plussers

50PlusMatch is een datingsite speciaal voor ouderen. Heb je al wat meer levenservaring en ben je op zoek naar een leuke andere single, voor een gezellig contact of een serieuze relatie? Dan ben je bij 50PlusMatch aan het juiste adres.We laten je in deze review graag zien waarom het een geschikte site is om een profiel aan te maken. Je kunt er rekenen op handmatige controle van de profielen, een goede verdeling tussen mannen en vrouwen en handige mogelijkheden om met elkaar in contact te komen.

Daten op mobiel en handmatige controle

50PlusMatch biedt je onder andere de mogelijkheid om online te daten, al kun je ook gewoon gebruik maken van je mobiele telefoon. Het zal je verbazen hoeveel leuke singles boven de 50 er beschikbaar zijn, die je graag een berichtje versturen of eens met je afspreken. We merkten na aanmelding bij 50PlusMatch onder andere dat er duidelijk sprake was van een handmatige controle van de profielen, wat betekent dat je er te maken hebt met echte singles die (grotendeels) de waarheid vertellen over hun achtergrond. Een klein beetje overdrijven mag best, dat maakt het immers spannend om elkaar beter te leren kennen.

Leeftijd en verdeling mannen – vrouwen

Voor deze review over 50PlusMatch keken we onder andere goed naar de verdeling tussen mannen en vrouwen op de site, net als de gemiddelde leeftijd. Het zal je niet verbazen dat de gemiddelde leeftijd van de singles op 50PlusMatch een stuk hoger ligt dan die op andere datingsites, veel singles zijn er tussen de 55 en 65 jaar. Het aantal mannen en vrouwen is min of meer gelijk, met zo’n 54% van de singles zijn de vrouwen er iets beter vertegenwoordigd dan de mannen.

Online chatten en berichten versturen

Verder keken we voor deze review over 50PlusMatch onder andere naar de mogelijkheden om contact op te nemen met anderen. Zodra je een betaald abonnement afsluit heb je er de kans om berichten te versturen aan andere leuke singles. Je kunt inspelen op hun foto of het profiel, om het ijs te breken en een leuk contact op te bouwen. Heb je eenmaal een leuke single gevonden? Dan kunnen jullie onderling heel eenvoudig chatten. Dat is iets waarmee we zeker rekening houden in de beoordeling van deze 50PlusMatch review, aangezien dat snelle contact sneller leidt tot leuke onderlinge relaties.

50PlusMatch kosten

Je kunt je gratis online aanmelden bij 50PlusMatch, via een betaald account kun je vervolgens optimaal gebruik maken van de mogelijkheden om andere singles zoals jij te leren kennen.
De betaalde lidmaatschappen zijn als volgt:

  • 1 maand          Full-Membership € 24,95 per maand
  • 3 maanden      Full-Membership €14,95  per maand
  • 6 maanden      Full-Membership € 9,95   per maand
  • 12 maanden    Full-Membership € 7,95   per maand

Betalen kan via de volgende mogelijkheden, iDeal, Creditcard, Paypal of Bankoverschrijving.

Bij 50PlusMatch begint iedereen met een gratis account. Op deze manier kun je kijken of deze site iets voor u is. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u altijd upgraden naar een betaald lidmaatschap.