50PlusMatch

9.1

7

Gebruikersgemiddelde

50PlusMatch Gebruikersbeoordeling

Hier leest u de gebruikersbeoordelingen & reacties over de datingsite: 50PlusMatch

50Plusmatch

 

 

 

Wij horen graag hoe andere gebruikers over de datingsite 50PlusMatch oordelen. Door het delen van zowel positieve als negatieve ervaringen kunt u andere mensen helpen met het kiezen van een geschikte datingsite. Dus bent u tevreden of juist ontevreden over 50PlusMatch?

Laat het ons weten, en geef hieronder uw reactie!

 

8

Steff

Ik ben in het verleden lid geweest via deze site. Ik vond het aanbod van vrouwen niet groot. Dus ik heb mij ingeschreven bij een andere datingsite. Hier vind ik wel veel aanbod. Wil geen reclame maken maar hij staat op deze site op nummer 1

9

Zeer tevreden

Een zeer serieuze site. Voor mensen die hetzelfde zoeken. Ik ben erg tevreden en wat ik het prettigste vind is dat er geen jeugd op te vinden is. Er zijn erg leuke mannen aanwezig en heb onlangs een date gehad die op korte termijn nogmaals overgedaan zal gaan worden. Nogmaals ik ben erg tevreden vandaar dat ik 50plusmatch.nl een dikke 9 geef!

6

tsjaa

De naam zegt het eigenlijk al, he. Er zijn hier geen leuke vrouwen te vinden onder de 50. En laat ik die nou net liever wel hebben dan die vrouwen van mijn eigen leeftijd. Dus ik ga verder zoeken. Maar voor de mannen die wel een vrouw zoeken van eigen leeftijd is dit een prima site!

7

gewoon

Ik weet niet goed wat ik neer moet zetten, maar ik ben erg tevreden, vind een leuke goede site.

8

aangenaam

Wat ik een enorm voordeel vind is dat hier alleen mannen van hetzelde caliber te vinden zijn. Geen ukkies die denken dat ze alles zijn. Ik ben pas geleden een leuke lieve man leren kennen, wat ik niet meer gedacht had op mijn leeftijd. Ik zeg doorgaan op deze manier. Zeer aangename site hebben jullie!

8

aanradar

pluspunten: overzichtelijk, veel leuke vrouwen, alles werkt makkelijk, vrolijke ogende site. minpunten: leeftijd grens, duurt even voor dat je je profiel in gevuld heb maar ik vind 50plusmatch.nl een 8 waard!

10

50PlusMatch hielp mij

Ik woon alweer 2 jaar samen met de liefde van mijn leven.. Dit heb ik te danken aan 50PlusMatch! Ik was ook op andere datingsites ingeschreven maar op deze site vond ik de ware. Ik wens iedereen succes met het vinden wat jullie zoeken! Ik kan deze site in ieder geval aanraden! +10!