Alleenstaande mamas

7.9

7.4

Gebruikersgemiddelde

Alleenstaande mamas

Alleenstaande mamas

Op de datingsite Alleenstaande Mama's kunnen single ouders die zoeken naar een nieuwe uitdaging, zich inschrijven. Op Alleenstaande Mama's vind je zowel mannen als vrouwen die alleenstaand zijn en één of meerdere kinderen hebben. Op Alleenstaande Mama's vind je dus ook veel single vaders. Je kunt anoniem blijven zolang je dat zelf wilt. Meer weten over de datingsite Alleenstaande Mama's? Lees dan onze review

Alleenstaande mama's

Alleenstaande mama’s: Dating voor single ouders

Ben je een van de alleenstaande moeders in Nederland en zoek je weer naar een leuk contact, of (op termijn) een leuke nieuwe relatie? Via Alleenstaande Mama’s kun je het jezelf een stuk gemakkelijker maken, we vertellen je in deze review graag meer over de datingsite.Het is een website waar ook andere alleenstaande vaders en moeders een profiel hebben, zodat jullie elkaar direct goed begrijpen. Alleenstaande Mama’s neemt een belangrijk struikelblok weg, de ander snapt namelijk al meteen dat je een schat van een kind hebt.

Online inschrijven en op zoek naar leuke singles

Je kunt je bij Alleenstaande Mama’s eenvoudig online inschrijven, zodat je zelf een profiel aan kunt maken en je op zoek kunt gaan naar andere leuke singles. Het aantal singles groeit er snel, sinds dat we er een account aanmaakten voor deze review over Alleenstaande Mama’s kwamen er al honderden nieuwe profielen bij. Dat betekent dat er dagelijks nieuwe singles bijkomen waarmee je eenvoudig in contact kunt komen, om ze beter te leren kennen. Uiteraard kun je gebruik maken van zowel de reguliere als de mobiele website van Alleenstaande Mama’s, zodat je ook vanaf je telefoon of tablet eenvoudig in contact kunt blijven.

Diverse acties en handige datingtips

Alleenstaande Mama’s onderscheidt zich op dit moment van veel andere websites dankzij de specifieke doelgroep, maar ook met de acties waar je van kunt profiteren. Je kunt er rekenen op kortingen of leuke initiatieven, om binnen korte tijd een groot aantal andere leuke singles te leren kennen. Daarnaast presenteert Alleenstaande Mama’s je een aantal handige datingtips, waar we in deze review toch even bij stil willen staan. Je kunt de tips gebruiken om het ijs te breken, of het online contact uiteindelijk handig uit te bouwen naar een afspraak in real-life, zelfs wanneer je dat eigenlijk best spannend vindt.

Succesverhalen dankzij samenwerking met Alleenstaande Papa’s

Op de site van Alleenstaande Mama’s vind je een groot aantal succesverhalen, waar we ook in de review over Alleenstaande Papa’s al even bij stilstonden. De beide websites werken nauw met elkaar samen, waardoor de vaders en moeders van dit land elkaar eenvoudig kunnen vinden. Ben je op zoek naar iemand die snapt dat je al een hartstikke leuk kind hebt, maar je ‘s avonds graag naast een leuke papa op de bank ploft? Dan is Alleenstaande Mama’s het ideale adres, maak er direct een account aan om door de diverse profielen te bladeren.

Alleenstaande Mama’s kosten

Alleenstaande Mama’s beschikt over een ander soort systeem wat de reguliere datingsites gebruiken, dit is namelijk het gebruik van credits. U kunt credits kopen en hiermee heeft u toegang tot alle functionaliteit die Alleenstaande Mama’s te bieden heeft. Het gratis lidmaatschap biedt helaas niet alle mogelijkheden.
Op het moment dat je gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap dan zijn de kosten als volgt:

Er zijn 3 verschillende lidmaatschappen(credit packs) te koop namelijk:

  • 140 Credits (VIP): Kosten € 15,99 voor 14 dagen VIP-toegang
  • 300 Credits (VIP): Kosten € 27,99 voor 30 dagen VIP-toegang
  • 900 Credits (VIP): Kosten € 59,99 voor 90 dagen VIP-toegang

 

Iedereen die zich inschrijft bij Alleenstaande Mama’s begint met een gratis account. Mocht u na enkele dagen/weken denken van, dit is echt een datingsite voor mij, dan kunt u er voor kiezen om een betaald lidmaatschap aan te gaan. U moet de credits die u koopt zien als een soort munten, waar je mee betaald als je iets wilt doen op de website.