Alleenstaande Papas

8.1

9.3

Gebruikersgemiddelde

Alleenstaande Papas

Alleenstaande papas

Alleenstaande-papa's

Alleenstaande Papa’s: De datingsite voor single vaders

Heb je een (mooie) relatie achter de rug, een of meerdere kinderen en ben je op zoek naar een nieuw leuk contact? Singles die niet eerder een relatie hadden zullen je waarschijnlijk niet altijd goed begrijpen.We presenteren je daarom graag deze review van Alleenstaande Papa’s. Het is een site gericht op vaders die om welke reden dan ook alleen zijn komen te staan en zoeken naar een nieuw contact. Ben je gewoon op zoek naar een leuk contact, of wil je een serieuze nieuwe relatie opbouwen? Je bent er in de beide gevallen aan het juiste adres.

Handige mobiele site en succesverhalen

Alleenstaande Papa’s beschikt onder andere over een handige mobiele site, waardoor je de datingsite ook gewoon met je mobiele telefoon of een tablet kunt benaderen. Dat betekent dat je altijd en overal contact op kunt nemen met andere singles, of je even na kunt gaan welke berichten je ontvangen hebt. Met name het aantal succesverhalen op de site van Alleenstaande Papa’s geeft aan dat het een goed initiatief is, voor alle alleenstaande vaders die zoeken naar een leuk contact.

Datingtips en acties bij Alleenstaande Papa’s

We willen in deze review voor Alleenstaande Papa’s onder andere even aandacht besteden aan de datingtips op de site, net als de acties die er beschikbaar zijn. Je kunt er regelmatig profiteren van aantrekkelijke kortingen, wat een groot aantal andere singles aantrekt. Dankzij de datingtips kun je bovendien leren om eenvoudig contact op te nemen met een leuke man of vrouw, om het ijs te breken. Zoek je naar een andere leuke single, zonder je bezwaard te voelen dat je al een schat van een kind hebt? Via Alleenstaande Papa’s kom je met leuke andere singles in contact, die goed begrijpen waar jij mee te maken hebt.

Snelle groei van de site

Het is wat ons betreft dan ook niet vreemd dat Alleenstaande Papa’s als datingsite snel groeit. Sinds dat we een account aanmaakte op de site voor deze review over Alleenstaande Papa’s kwamen er al honderden nieuwe leden bij, iets dat je via de site ook zelf in de gaten kunt houden. Uiteraard bestaat er een samenwerking met Alleenstaande Mama’s, waardoor mannen en vrouwen er bij elkaar komen en je er eenvoudig op zoek kunt gaan naar een van de nieuwe singles die graag met jou in contact komen.

Alleenstaande papa’s kosten

Alleenstaande Papa’s beschikt over een ander soort systeem wat de reguliere datingsites gebruiken, dit is namelijk het gebruik van credits. U kunt credits kopen en hiermee heeft u toegang tot alle functionaliteit die Alleenstaande Pama’s te bieden heeft. Het gratis lidmaatschap biedt helaas niet alle mogelijkheden.
Op het moment dat je gebruik wilt maken van een betaald lidmaatschap dan zijn de kosten als volgt:

Er zijn 3 verschillende lidmaatschappen(credit packs) te koop namelijk:

  • 140 Credits (VIP): Kosten € 15,99 voor 14 dagen VIP-toegang
  • 300 Credits (VIP): Kosten € 27,99 voor 30 dagen VIP-toegang
  • 900 Credits (VIP): Kosten € 59,99 voor 90 dagen VIP-toegang

 

Iedereen die zich inschrijft bij Alleenstaande Mama’s begint met een gratis account. Mocht u na enkele dagen/weken denken van, dit is echt een datingsite voor mij, dan kunt u er voor kiezen om een betaald lidmaatschap aan te gaan. U moet de credits die u koopt zien als een soort munten, waar je mee betaald als je iets wilt doen op de website.