Be2

6.1

8.3

Gebruikersgemiddelde

Be2 Gebruikersbeoordeling

Hier leest u de gebruikersbeoordelingen & reacties over de datingsite: Be2

be2

 

 

 

Wij horen graag hoe andere gebruikers over de datingsite Be2 oordelen. Door het delen van zowel positieve als negatieve ervaringen kunt u andere mensen helpen met het kiezen van een geschikte datingsite. Dus bent u tevreden of juist ontevreden over Be2?

Laat het ons weten, en geef hieronder uw reactie!

8

nice

Wel n toffe site. Al ben ik niet iemand van het internet, heb hier toch men draai wel gevonden, een 8 voor jullie luitjes!

9

Leuk

Ik heb mij vandaag ingeschreven via de datingsite be2. Dus ik kan er nog niet heel erg veel over vertellen. Alleen dat qua uiterlijk de site er super uit ziet. Ik zie ook dat er erg veel leden online zijn. Er staat 7505 (het is dinsdag middag) Dit lijkt mij sterk.. Maar het zou natuurlijk wel kunnen. Ik hoop dat Be2 een leuke single voor mij heeft 🙂

6

Opzoek

Ik ben opzoek naar een leuke meid die zich ook heeft aangemeld via de datingsite Be2. Ik vind belangrijk dat een vrouw een eigen persoonlijkheid heeft, humor en leuke hobbies. Mijn hobbies zijn voetballen, boeken lezen en films kijken. ( het liefst kijk ik een filmpje met een leuke vrouw erbij ) Bovendien vind ik fietsen in de natuurlijk ook erg plezant. Als iemand die dit leest zichzelf hierin he...[Lees meer]

9

Een beetje verliefd

Hallo, Ik ben een beetje verliefd geworden op een vrouw van Be2. Maar ik durf nog niet zomaar af te spreken. Wat als ze mij niet leuk vind? Hebben jullie advies wat ik kan doen?

7

Be2

Ik vind Be2 een erg gezellig site. Ik ben hier al meerdere maanden online te vinden. Ik heb een premium account.