Dreammatch

Dreammatch

Dreammatch-logo

Dreammatch

Dreammatch – The place to be voor een leuke date

De website van Dreammatch is zeer mooi opgezet. Deze is duidelijk en je weet meteen dat je met vele andere vrijgezellen in contact kunt komen. Het is een website waar je niet alleen op zoek kunt gaan naar een nieuwe liefde maar je kunt er ook op zoek gaan naar mensen waar je een leuke vriendschap mee op kunt gaan bouwen. Bij  de profielen zie je ook meteen staan waar de leden naar op zoek zijn. Dit maakt het voor jou makkelijker om iemand te vinden die precies hetzelfde als jou zoekt. Wil je nu weten welke singles er uit jouw regio allemaal aanwezig zijn dan is dit ook mogelijk en dit kun je te weten komen door een simpele zoekopdracht uit te gaan voeren.

De chatruimtes van Dreammatch

Op de website van Dreammatch kun je diverse chatruimtes vinden. Je hebt hier bijvoorbeeld een chatruimte waar je mensen kunt ontmoeten maar er is ook een chatruimte voor de spannende chats. Misschien wil je wel graag snel een date vinden en dan is hier ook een chatruimte voor aanwezig. Er is een onderscheid tussen de tekstchats en de videochats. Wil je dus graag de mensen zien die in de chatruimtes aanwezig zijn dan kun je voor de videochat gaan kiezen. Zo krijg je meteen een goed beeld van iemand en kun je ook meteen zien of het iemand is die bij jou in de smaak valt.

De automatisch gekozen matches

Dreammatch kiest automatisch matches voor je uit. Deze zie je meteen staan als je ingelogd bent. Dit zijn dan leden die bij jou in de regio wonen en die dezelfde voorkeuren hebben als jij. Je kunt deze leden benaderen door een bericht te sturen maar je kunt ook een knipoog versturen. Dit kun je doen zonder begeleidende tekst maar ook met een tekst. Je kunt met de knipoog dan ook laten weten dat je denkt dat je goed bij elkaar past en dat je graag wilt gaan chatten. Je hoeft dan geen bericht te typen maar je kunt wel laten weten dat je interesse hebt. Op deze manier kun je dus makkelijk in contact komen met de andere leden.

Kosten Dreammatch

Dreammatch is momenteel gratis. Je hoeft dus geen maandabonnement te nemen op deze website om alle functies te kunnen gebruiken.
Na het inschrijven kunt u gelijk gebruik maken van alle functionliteiten de deze website te bieden heeft.