eDarling

8.6

9.4

Gebruikersgemiddelde

eDarling

eDarling

eDarling is een datingsite, die zich richt op singles die opzoek zijn naar een serieuze relatie. In samen werking met erkende psychologen en experts op het gebied van liefde en relaties, hebben zij een wetenschappelijke onderbouwende persoonlijkheidstest ontworpen. Door het invullen van deze test weet de datingsite voor 90% zeker waar jij naar opzoek bent. De kans op jouw perfecte match wordt hierdoor natuurlijk een stuk groter.
Meer weten over eDarling? Lees dan onze review

edarling

eDarling, de betrouwbare datingsite van Europa

De online datingsite eDarling is een van oorsprong Duits bedrijf, dat wereldwijd ongeveer tweeduizend koppels per maand samenbrengt. De site richt zich vooral op singles die op zoek zijn naar een langdurige relatie. 60% van de leden op eDarling is hoger opgeleid, dus bent u hoog opgeleid? Dan is eDarling misschien wel dé datingsite voor u!

 Wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest

Als je je voor het eerst aanmeldt, moet je een persoonlijkheidstest invullen. Deze wetenschappelijk onderbouwde test geeft onder andere inzicht in jouw persoonlijkheid, je interesses en  je geloofs- en levensovertuiging. Hierin kun je ook aangeven wat jouw verwachtingen en voorkeuren zijn wat betreft een relatie. Aan de hand van deze gegevens wordt een match gezocht. Of je nou op zoek bent naar iemand met dezelfde geloofsovertuiging of hetzelfde opleidingsniveau, bij eDarling is dit mogelijk. Het voordeel is ook dat je met meerdere singles tegelijk in contact kunt komen, zodat je ook zelf de mogelijkheid krijgt om de beste match voor jezelf uit te kiezen.

Het grote voordeel van eDarling is dat het inschrijven gratis is. De drempel om je in te schrijven bij een datingsite wordt op die manier behoorlijk omlaag gebracht. Daarnaast gaan ze zeer vertrouwelijk om met je gegevens en ze nemen enkel singles aan die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Nog een groot voordeel; een op de drie singles vindt daadwerkelijk een partner. De kans om iemand te vinden om de rest van je leven mee te delen, is dus erg groot.

eDarling is 100% Betrouwbaar

Bij eDarling worden alle profielen handmatig gecontroleerd. Oude profielen worden verwijderd en op deze manier kunnen ze de veiligheid van de datezoeker controleren en garanderen. eDarling is ook aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten. Het doel van eDarling is om de meest vertrouwde datingsite van Europa te worden.

eDarling zit in meerdere landen

Bij eDarling kun je niet alleen binnen Nederland zoeken naar een leuke partner, maar je kunt je ook aanmelden voor één van hun datingsites in het buitenland. Dit is erg fijn als je wat ruimer wilt denken en er zelfs wel aan gedacht hebt om te immigreren. Als je het liever wat dichter bij huis zoekt, kan dat natuurlijk ook. Je kunt zelfs aangeven dat je enkel geïnteresseerd bent in matches binnen je eigen regio. Op die manier is het voor iedereen mogelijk de juiste partner te vinden via eDarling.

Kosten van eDarling

Als je een profiel aanmaakt bij eDarling begin je altijd eerst met een gratis account. Op deze manier kun jij voor jezelf bepalen of deze website iets voor jouw is. Mocht je willen overstappen naar een premium account dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

De prijzen voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand      premium lidmaatschap        €119,90
  • 3 maanden  premium lidmaatschap        €52,90  per maand
  • 6 maanden  premium lidmaatschap        €33,90  per maand

Met een premium lidmaatschap kun je eindeloos berichtjes sturen, valt je profiel meer op en kun je alle profielen inzien.

De betaling kan via de volgende manieren voldaan worden: iDeal, PayPal, Creditcard of een overschrijving via de bank.