Ematching

7.5

9.4

Gebruikersgemiddelde

Ematching

E-matching

E-Matching is een datingsite voor hoger opgeleiden. Het is de datingsite waar Hbo'ers en academici een duurzame relatie vinden. Op E-Matching vindt je alleen actieve profielen, oude profielen worden verwijderd en nieuwe profielen worden handmatig gecontroleerd. Je kunt met E-Matching altijd bij je profiel of jouw contacten, want ematching is op alle mobiele apparaten beschikbaar. Meer weten over Ematching? Lees onze review

ematching

eMatching voor HBO’ers en academici die een duurzame relatie zoeken

eMatching, durft u het aan? Daten kan best een beetje spannend zijn, vooral wanneer je er nog geen ervaring mee hebt. Toch weet eMatching deze drempel op een uitstekende manier te verlagen, waardoor we in deze review van de datingsite zeer positief zijn over dit online adres.Je kunt er online daten met andere hogeropgeleiden, nergens op het internet is het aantal HBO’ers en WO’ers op zoek naar een leuke relatie zo groot. Dat betekent dat eMatching een uniek aanbod van singles heeft, waartussen jij op zoek kunt gaan naar een leuk contact of een serieuze relatie.

Direct toegang en gratis terugmailen

Meld je je aan bij eMatching? Wij maakten een profiel aan voor deze review over eMatching en hadden direct toegang, dit verloopt sneller dan bij een groot aantal andere datingsites. Daarnaast heb je meteen de mogelijkheid om andere singles gratis terug te mailen, op het moment dat ze je benaderen. Slaag je erin om een leuk profiel op te stellen, met een goede foto en wat informatie over jezelf? Dan ontvang je waarschijnlijk al snel een berichtje, waar je gewoon gratis op kunt reageren. Verder willen we je in deze review over eMatching graag vermelden dat je gratis 3 contact op kunt doen, zodat je door krijgt hoe het werkt en je in een warm bad terecht komt.

Groot aantal leuke singles met hoge opleiding

Je vindt bij eMatching een groot aantal leuke singles, die net als jij een hogere opleiding achter de rug hebben. Je merkt dat HBO’ers en WO’ers op een bepaalde manier met hun profiel en online dating omgaan, waardoor je er eenvoudig kunt zoeken naar een serieus contact. Uiteraard kun je online chatten of berichten versturen, om vervolgens ook mobiel met elkaar in contact te komen of zelfs een keer af te spreken.

Handige datingtips en liefdescursus

We willen in deze review voor eMatching daarnaast even ingaan op de handige datingtips en de liefdescursus die er beschikbaar is. Heb je weinig ervaring met relaties en vind je het lastig om een gesprek te openen, met iemand die je behalve van een foto nog niet kent? Hiervoor vind je bij eMatching handige tips, waardoor je het daten sneller onder de knie zal hebben. Dit betekent dat je je na het lezen van deze review van eMatching direct aan kunt melden, om er op een succesvolle wijze op zoek te gaan naar een leuke andere single.

Ematching kosten

Als je een profiel aanmaakt op eMatching geeft de website jouw een periode van 16 dagen om de website te testen. In deze 16 dagen kun jij gebruik maken van alle functionaliteiten die deze site te bieden heeft.

Na deze 16 dagen word je account omgezet naar een gratis account. Je kunt dan geen berichtjes meer sturen. Mocht je weer berichtjes willen versturen dan is dit mogelijk door een betaald account te nemen.

De volgende lidmaatschappen zijn mogelijk:

  • Per maand €19,95 (maandelijks opzegbaar)
  • 3 maanden kost €49,95 (eenmalig)
  • 6 maanden kost €79,95 (eenmalig)

De betaling kan voldaan worden via: iDeal, PayPal, automatische incasso of of overschrijving per bank.