Gayparship

8.2

9.3

Gebruikersgemiddelde

Gayparship

Gayparship

Gayparship is een datingsite die zich focust op homoseksuelen. Het is ook de grootste homodatingsite van Nederland en België. Ben jij opzoek naar leuk contact met iemand van het zelfde geslacht? Dan is Gayparship de site voor jou. Het eerste contact leggen is online een stuk makkelijker dan in een kroeg. Wil je meer weten over Gayparship? Lees dan onze review

Gayparship

Gayparship om vertrouwelijk leuke singles te ontmoeten

Gayparship is een van de websites specifiek voor homoseksuele singles, die op zoek zijn naar partners van hetzelfde geslacht. Ben je een man en val je op mannen, of ben je vrouw en val je op vrouwen?Je kunt in de beide gevallen goed terecht op Gayparship. We merkten tijdens ons onderzoek voor deze review over Gayparship dat je er op een heel vertrouwelijke wijze terecht kunt, zodat je zelf bepaalt wat je wel en niet prijsgeeft. Vind je het nog lastig om je bloot te geven, of ben je juist trots op je zoektocht naar een leuke single? Jij bepaalt hoe je gebruik maakt van Gayparship.

Hogeropgeleide leden en hoog succespercentage

Gayparship geeft zelf behoorlijk wat informatie prijs over bijvoorbeeld het type singles dat je er kunt vinden en de kansen op een leuke relatie. 38% van de singles vindt er bijvoorbeeld een leuke partner, een nog groter percentage weet online een leuk contact op te bouwen met andere singles. Het valt op Gayparship verder op dat 76% van de singles hogeropgeleid is. Ben je zelf ook hogeropgeleid en zoek je iemand waarmee je het zowel leuk kunt hebben als waarmee je een goed gesprek aan kunt gaan? Dan ben je bij Gayparship aan het juiste adres, dankzij het grote aantal homo’s en lesbiennes met een HBO- of WO-opleiding.

Veilig en anoniem daten bij Gayparship

Daarnaast begrijpt Gayparship dat je op een veilige en eventueel anonieme wijze wilt kunnen daten, iets waar we in deze review daarom graag aandacht aan besteden. Je hebt er de mogelijkheid om zo lang mogelijk anoniem te blijven ten opzichte van de andere singles. Daarnaast is Gayparship lid van Thuiswinkel.org en maakt de website gebruik van een SSL-certificaat, om je gegevens goed te beschermen en daar op een nette wijze mee om te gaan.

Succesverhalen van mannen en vrouwen

Je vindt bij Gayparship op de site een groot aantal succesverhalen, van zowel mannen als vrouwen die er een leuke relatie hebben gevonden. Je bent er wat dat betreft aan het juiste adres op het moment dat je een spannend avontuur zoekt, of wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie. In deze review voor Gayparship willen we graag benadrukken dat het aantal singles er groot is, waardoor er ook een grote mate van verscheidenheid bestaat en ook jij er een leuk contact zal vinden.

Wil je graag in contact komen met andere homo’s of lesbiennes? Meld je dan direct aan bij Gayparship, zodat je een leuke single kunt ontmoeten waarmee je een gezellig gesprek hebt of waar wellicht iets moois uit voort kan komen.

Kosten Gayparship

Om gebruik te maken van alle functionaliteiten van Garparship.nl heb je een betaald account nodig. Met een betaald lidmaatschap kun en krijg je het volgende:

  • Een eigen persoonlijkheidsrapport
  • Je kunt alle foto’s bekijken van alle leden
  • Contact garantie

De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

  • 6 maanden premium lidmaatschap voor €44,90 per maand
  • 12 maanden premium lidmaatschap voor €44,90 per maand
  • 24 maanden premium lidmaatschap voor €44,90 per maand