Lexa

9.3

6.2

Gebruikersgemiddelde

Lexa

lexa

Lexa is een datingsite die iedereen wel kent. Bovendien is het ook de grootste datingsite van Nederland. De kans dat je hier een single zult vinden is groot. Lexa heeft namelijk 350.000 actieve leden. Lexa is ook een datingsite die betrouwbaar is. Zo hebben zij meerdere malen prijzen gewonnen voor beste datingsite van het jaar. Meer weten over Lexa? Lees onze review!

lexa

Een betrouwbare dating website met veel profielen.

Lexa is de grootste datingsite van Nederland, je kunt er rekenen op ongeveer 350.000 actieve leden. Dat betekent dat er ook voor jou een leuke single bij zal zitten, of dat je in ieder geval een leuk (online) contact kunt opbouwen.Bovendien is Lexa al een aantal keren op rij uitgeroepen tot de meest betrouwbare datingsite van Nederland, waardoor je er kunt rekenen op online dating zoals het bedoeld is. De verhouding tussen mannen en vrouwen is ongeveer gelijk, waardoor een ieder er goed terecht kan.

Functionaliteiten bij Lexa

Uiteraard heb je op de site de beschikking over diverse functionaliteiten, iets waar we in deze review over Lexa niet aan voorbij kunnen gaan. Je kunt er bijvoorbeeld chatten en flirten met andere leden, maar je hebt tevens de mogelijkheid om berichten te sturen, foto’s en video’s te uploaden en bijvoorbeeld een eigen uitgebreide profielpagina aan te maken. Je kunt de profielen van anderen bekijken en favorieten opslaan, of gebruik maken van de helpdesk. Op de klantenservice komen we verderop in deze review over Lexa nog even terug. Uiteraard is er daarnaast een app beschikbaar, zodat je ook mobiel gebruik kunt maken van Lexa en je andere singles kunt ontmoeten.

Online daten en gebruiksgemak

Het online daten werkt bij Lexa op een heel soepele manier. Heb je daar nog geen ervaring mee en wil je deze review van Lexa gebruiken om na te gaan wat je kunt verwachten? Het gebruiksgemak bij Lexa is groot, de website heeft een moderne en lichte lay-out, waardoor je de diverse opties eenvoudig terug kunt vinden. Daarnaast is de website heel duidelijk en kom je er nergens alleen voor te staan. Kom je er na het lezen van deze review over Lexa toch nog niet helemaal uit? Dan kun je op de datingsite eenvoudig gebruik maken van de klantenservice, zij helpen je graag op weg.

Kosten online dating bij Lexa

Online daten bij Lexa is niet gratis, het is een van de datingsites waar je betaalt voor een abonnement, waar je vervolgens een bepaalde periode gebruik van kunt maken. Lexa is absoluut niet de goedkoopste datingsite, maar zoals eerder in deze review over Lexa vermeld is het wel de grootste van Nederland. Dat betekent dat je er als betalend lid in contact kunt komen met honderdduizenden andere leuke singles, die net als jij op zoek zijn naar een gezellig contact of een serieuze relatie. Aanmelden is overigens wel gewoon gratis, zodat je de datingsite alvast kunt bekijken of je Lexa met de andere datingsites kunt vergelijken.

De kosten voor een betaald lidmaatschap zijn  als volgt:

  • €24.99 per maand voor een lidmaatschap van 1 maand
  • €12,99 per maand voor een lidmaatschap van 3 maanden
  • €9,99   per maand voor een lidmaatschap van 6 maanden