Lexa

9.3

6.2

Gebruikersgemiddelde

Lexa Gebruikersbeoordeling

Hier leest u de gebruikersbeoordelingen & reacties over de datingsite: Lexa

Lexa

 

 

 

Wij horen graag hoe andere gebruikers over de datingsite Lexa oordelen. Door het delen van zowel positieve als negatieve ervaringen kunt u andere mensen helpen met het kiezen van een geschikte datingsite. Dus bent u tevreden of juist ontevreden over Lexa?

Laat het ons weten, en geef hieronder uw reactie!

 

8

Tom’s beoordeling over Lexa

Ik heb mij ook aangemeld op andere datingsites. Maar ik denk toch dat ik Lexa de beste vind. Alles is hier overzichtelijk en ik hoor van vrienden en kennissen veel positieve verhalen. De prijs vind ik ook wel meevallen. Maar hoeveel maanden raden jullie aan? Straks vind ik na 1 maand een leuke dame haha

7

voldoende

IK GEEF EEN VOLDOENDE VOOR LEXA.NL. HELE NETTE SITE. EEN PAAR LEUKE DATES GEHAD MET EEN DAME, DUS WAARSCHIJNLIJK GAAT DAT WEL ERGENS TOE LIJDEN.

9

topsite Lexa.nl

Ik vind lexa.nl helemaal top. Makkelijke aanmelding, makkelijk zoeken. Alles wijst zichzelf. Zeer goed! Ik heb alleen nog niet gevonden waar ik naar op zoek ben, maar dat zal vast wel komen, genoeg leuke mannen te vinden!

10

superdesuper

Dit had ik dus never niet verwacht, dat ik zo snel aan de man zou komen via lexa.nl. Supergoed gewoon! Het aanmelden ging vergeleken met andere sites ook super makkelijk. Geen poespas, gewoon waar het om gaat! Dikke 10!

7

ik

Redelijk leuke site, een beetje gewoontjes, maar het doet wat het doen moet. Gebruiks vriendelijk en leuke meiden.

4

slecht

Ik heb nog nooit zo een simpele site gezien. Dan de meiden die er rond hangen hebben het licht ook niet uitgevonden denk ik zo..

10

Lexa

Lexa is een van de betere datingsites als je het mij vraagt. Ik ben zelf aangemeld bij verschillende datingsites maar er zijn er maar een paar gelijk aan deze. Je krijgt een groot aantal leden die ook nog eens allemaal actief zijn. Bovendien werkt de app ook probleemloos.

7

Ik kan niet inloggen

Ik heb mij via relatiescanner op Lexa aangemeld. Maar ik kan mij niet meer inloggen hoe komt dit? Kunnen jullie hier misschien iets aan doen? Ik heb Lexa ook een mail gestuurd.

8

Leuke app

Lexa heeft een leuke app. Nu kan ik tijdens school leuke dates scoren haha

6

Lexa abonnement vind ik duur

De abonnementen van Lexa vind ik erg duur. Met een gratis account kun je eerlijk gezegd niet zo veel. Wel vind ik dat Lexa veel functionaliteiten heeft, ze hebben erg veel profielen, je krijgt snel antwoord op een berichtje die je verstuurd hebt. Ik ben hier nu een maandje lid. Ik heb veel leuke contacten, nu ook buiten de datingsite om. Het is een erg leuke site om mensen te leren kennen.

9

Prima datingsite

De leden op deze site zijn tenminste niet bewerkt of hoe ze het ook noemen fakeprofielen ofzo. Ik heb leuk contact op deze site en ik krijg gewoon normale berichtje terug. Niets overdreven ofzo