Match4me

9.1

5.9

Gebruikersgemiddelde

Match4me Gebruikersbeoordeling

Hier leest u de gebruikersbeoordelingen & reacties over de datingsite: Match4me

Match4me

 

 

 

Wij horen graag hoe andere gebruikers over de datingsite Match4me oordelen. Door het delen van zowel positieve als negatieve ervaringen kunt u andere mensen helpen met het kiezen van een geschikte datingsite. Dus bent u tevreden of juist ontevreden over Match4me?

Laat het ons weten, en geef hieronder uw reactie!

8

Ik hoop dat er een leuke match voor mij tussen zit

Ik hoop dat Match4me een leuke single voor mij heeft. Ik heb mij sinds gister aangemeld via deze site na het lezen van de gebruikersbeoordelingen. Wat de andere schrijven kan ik mij zeker in vinden. Echter hoop ik wel op een snelle match   Groetjes Laila

8

erg tevreden

Eindelijk een site waar ik personen zoals mijzelf tegenkom en geen kanslozen. Ik ben dik tevreden. Op een andere datingsite reageerde er alleen meisjes die in een supermarkt werkten of in een distributiecentrum. Nou nee dank u wel. Maar nu heb ik dankzij match4me.nl wel een vrouw gevonden die mij een beetje bij kan houden en werkzaam is als advocate. Nogmaals mijn dank!

9

Hele aangename site

Mijn complimenten voor de site. Ik had me onlangs aangemeld op meerdere, maar wat voor mensen ik toch op bepaalde sites ontmoette, dat is niet met woorden te omschrijven. Dankzij jullie heb ik nu wel de partner op mijn niveau gevonden. Mijn dank daarvoor!

10

hele lieve vrouw gevonden

Ik moest er even voor gaan zitten om te kijken hoe de site werkte, want ik laat alles meestal voor me doen. Beetje lui, ik weet het. Maar goed, ik heb nu de vrouw van mijn dromen gevonden! En het heeft me niet eens veel moeite gekost. De site spreekt voor zich en is heel makkelijk en overzichtelijk. Een dikke 10 van mij!

9

1 woord geweldig

Aangezien ik best kieskeurig, in werkelijk alles, heeft het wel even mogen duren, maar heb ik uiteindelijk mijn aanstaande gevonden. Dankzij jullie staat er een mooi huwelijk op de planning. daarvoor mijn dank! Voor de mensen die nog enige twijfel hebben, deze site raad ik u 100% aan.

8

Match4me mooie site

Match4me is een mooie site. Ik heb nog geen contact gehad via deze dating site. Maar mijn eerste indruk is goed