Nieuwerelatie

7.9

8.7

Gebruikersgemiddelde

Nieuwerelatie

Nieuwerelatie

Nieuwerelatie.nl is een casual datingsite die eenvoudig is in gebruik. Deze datingsite richt zich op single's met een leeftijd van 40 jaar en ouder. Op Nieuwerelatie.nl kun je gratis je eigen profiel maken en foto's toevoegen. Nieuwerelatie controleert de profielen met de hand en verwijderen direct profielen waarvan zij vermoeden, dat die niet kloppen.

nieuwerelatie

Nieuwerelatie.nl kun je gewoon gratis uitproberen

Ben je op zoek naar een nieuwe relatie? We presenteren je dan graag onze review van Nieuwerelatie, een website waar je een groot aantal andere leuke singles zal ontmoeten.Je kunt je er gewoon gratis online aanmelden om een eigen profiel aan te maken. Ook andere singles hebben hun eigen profiel, waar je doorheen kunt bladeren om contact te maken met een ieder die je graag beter wilt leren kennen. Je kunt via Nieuwerelatie eenvoudig daten in de regio, of singles uit heel Nederland en België ontmoeten.

Aanmelden en gratis uitproberen

Je kunt je heel eenvoudig aanmelden bij Nieuwerelatie.nl, dit kost je bovendien nog niets. Sterker nog, toen we een account aanmaakten voor onze review over Nieuwerelatie.nl merkten we dat het daarnaast mogelijk is om de datingsite gewoon gratis uit te proberen. Anders dan bij andere online datingsites hoef je niet meteen een betaald abonnement af te sluiten, wat de drempel heel laag maakt om je er in te schrijven. Heb je nog weinig ervaring met online dating en wil je dat gewoon een keer uitproberen? Dan kunnen we je Nieuwerelatie.nl van harte aanbevelen.

Dating in de regio

Nieuwerelatie.nl is onder andere goed geschikt voor het daten in de regio, je kunt er op zoek gaan naar andere singles die in de buurt wonen. Ben je op zoek naar een leuke man of vrouw die zich niet te ver bij jou vandaan bevindt? We merkten tijdens de check voor onze review van Nieuwerelatie.nl dat het aantal singles er kleiner is dan op de grote datingsites, maar dat er toch leuke singles in de buurt beschikbaar zijn. Wat dat betreft viel het aanbod ons niet tegen en is het zeker de moeite waard om het gewoon eens uit te proberen.

Bladeren door de verschillende profielen

Zodra je een account hebt aangemaakt bij Nieuwerelatie.nl kun je online door de verschillende profielen bladeren, of eerst werken aan je eigen profiel. Je merkt dat het grootste deel van de singles een mooie profielfoto heeft gekozen en wat eerste informatie presenteert, waardoor je direct een idee krijgt van hoe je dit zelf aan kunt pakken. We willen in deze Nieuwerelatie.nl review vooral benadrukken dat het een datingsite is met een zeer lage drempel om deel te nemen. Het daten werkt er op een eenvoudige manier, aangezien je zelf bepaalt met wie je contact wilt leggen en hoe je dat het liefst aan wilt pakken.

Nieuwerelatie Kosten

We zijn in eze review over Nieuwerelatie.nl erg goed te spreken over de datingsite, waar je op een wat kleinere schaal leuke singles kunt ontmoeten. Meld je er direct gratis aan om het zelf uit te proberen, zodat je zelf merkt waar we het over hebben en je wellicht direct een leuke single ontmoet.
Mocht je een betaald lidmaatschap willen dan is dit natuurlijk ook mogelijk

De kosten voor een betaald lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand Full-Membership            € 14,99 per maand
  • 3 maanden Full-Membership        € 9,99   per maand
  • 6 maanden Full-Membership        € 7,50   per maand