Parship

9.3

6.6

Gebruikersgemiddelde

Parship

Parship

Parship is een van de grotere datingsites in Nederland. Zij hebben een groot aanbod single's die zich dagelijks aanmelden op deze site. Aanmelden en een profiel aanmaken op deze datingsite is gratis. Volgens de statistieken van Parship vind 1 op de 3 binnen korte tijd een partner. Meer weten over de datingsite Parship? Lees dan onze review

Parship

Parship biedt een uitstekende kans op een nieuwe relatie.

We nemen in deze Parship review een van de grotere datingsites in Nederland onder de loep, waar je een groot aantal leuke singles kunt ontmoeten.Je kunt je er direct gratis aanmelden, via een betaald abonnement heb je vervolgens de mogelijkheid om contact met anderen op te nemen. 1 op de 3 vindt er binnen korte tijd een partner, de leden versturen samen meer dan 100.000 berichten per maand. 76% van de singles is ouder dan 30 jaar, wat betekent dat je op Parship op zoek kunt gaan naar een leuk contact of een serieuze relatie.

Veilig daten met goede klantenservice

In deze review voor Parship willen we onder andere benadrukken dat het een veilige datingsite is, waar je daarnaast gebruik kunt maken van een goede klantenservice. Parship zorgt voor een handmatige controle van de verschillende profielen en heeft een goede hulpdienst waar je terecht kunt met vragen, of op het moment dat je problemen hebt met een van de leden. Wat dat betreft kunnen we niet anders dan in deze Parship review concluderen dat je hier veilig terecht kunt, waardoor het vinden van liefde er geen toeval is.

Handige video’s over Parship

Belangrijke toegevoegde waarde bij Parship zijn de video’s die je er kunt bekijken, beelden zeggen immers meer dan 1.000 woorden. We hebben de video’s bekeken en die geven je een uitstekend beeld van hoe het online daten er bij Parship aan toe gaat. Er is onder andere een video beschikbaar van Een Vandaag, die een reportage maakte over de datingsite. Het is het open en transparante karakter dat we ook in deze review over Parship graag willen benadrukken, dat veel mensen aanspreekt om er een profiel aan te maken.

Events en handige tips

Verder kun je bij Parship rekenen op leuke events en handige tips, bijvoorbeeld wanneer je nog weinig ervaring hebt met dating. Deze review over Parship vertelt je dat het een geschikte datingsite is om veel andere singles te ontmoeten, maar hoe pak je dat precies aan? Dankzij de dating tips en trucs van Parship krijg je een steuntje in de rug. Je kunt je bovendien aanmelden voor de verschillende evenementen, waar je de kans krijgt om anderen in real-life te ontmoeten, of te werken aan je eigen vaardigheden om een gesprek aan te knopen.

Parship kosten

Overtuigd dankzij deze review over Parship? Je kunt je er direct gratis aanmelden, zodat je gewoon eens door de site kunt bladeren en je er een profiel aan kunt maken. Vervolgens kun je er een abonnement afsluiten om leuke singles te ontmoeten, die zitten te wachten tot ze eindelijk een berichtje van je ontvangen.

De kosten voor een betaald abonnement zijn als volgt:

  • 6 maanden   Full-membership                 voor €44,90 per maand
  • 12 maanden Full-membership                 voor €25,42 per maand
  • 24 maanden Full-membership                 voor €19,47 per maand

 

Het voordeel van een betaald abonnement is dat je eindeloos berichtjes kunt sturen, ook ontvang je een persoonlijkheidrapport en kun je alle vrijgegeven foto’s bekijken