Parship

9.3

6.6

Gebruikersgemiddelde

Parship Gebruikersbeoordeling

Hier leest u de gebruikersbeoordelingen & reacties over de datingsite: Parship

Parship

 

 

 

Wij horen graag hoe andere gebruikers over de datingsite Parship oordelen. Door het delen van zowel positieve als negatieve ervaringen kunt u andere mensen helpen met het kiezen van een geschikte datingsite. Dus bent u tevreden of juist ontevreden over Parship?

Laat het ons weten, en geef hieronder uw reactie!

7

Yara

Ik heb een jaar lang een betaald account gehad op de datingsite Parhip. Het is even een uitgave maar het is voor mij wel een site geweest wat het waard was. Ik ben op veel leuke dates geweest. Helaas nog niet de man van mijn dromen tegen gekomen. Maar wel veel leuke contacten er aan overgehouden. Ik hoop nog steeds op een leuke man haha

8

leuk

Zeer leuke site. Ik ben al even lid en helaas nog niets echt gevonden waar ik naar op zoek ben, maar ik heb wel wat leuke contacten lopen. Ik geef een 8.

9

goede site

Een 9 van mij! De site is mooi opgezet. Niet ingewikkeld en er zijn leuke mensen te vinden. Prima!

9

relax!

Helemaal relaxte site. Omdat ik bij een motorclub hoor, hebben veel mensen al gelijk hun voor oordelen. Het viel dus ook niet echt mee om een leuke vrouw met zo ongeveer dezelfde interesses te vinden. Maar dankzij parship.nl heb ik haar wel gevonden. Ze deelt dezelfde passie als mij en vind het juist heerlijk hoe ik mijn leventje lijdt. Dank je wel jongens!

5

niets aan

Ik weet niet precies waarom, maar ik zit niet op mijn plaats hier. Het geheel trekt me niet en de mensen die er te vinden zijn vind ik ook tegenvallen.

9

Maaike

Ik heb dankzij jullie een erg leuk contact gekregen met Maaike. Ik wil jullie daarom ook bedanken, dat jullie voor deze ontmoeting gezorgd hebben. Met Vriendelijke Groet, Dirk.