Pepper

9.4

6.7

Gebruikersgemiddelde

Pepper

Pepper

Pepper is de eerste datingsite die is gemaakt met behulp van singles. Foto's zeggen meer dan duizend woorden. Je kunt hier in één keer zien hoe iemand is en je hoeft dus geen ingewikkelde profiel teksten in te vullen. Bovendien is Pepper momenteel één van de populairste datingsites van Nederland.

Pepper

Pepper: Voor modern online daten met tal van functionaliteiten

In deze review over Pepper beoordelen we de populaire datingsite, waarvoor je regelmatig reclames ziet en waar het aantal singles met de dag verder toeneemt.De website heeft op dit moment meer dan 200.000 leden, wat betekent dat je er kunt rekenen op een groot aantal andere singles dat net als jij op zoek is naar een leuk contact. Bovendien werd Pepper al meerdere keren als zeer betrouwbare datingsite aangewezen, de profielen zijn er echt en de singles zoeken daadwerkelijk een leuk contact.

Betrouwbaar en snel een leuk gesprek

Op Pepper vind je tal van leuke singles, die net als jij een mooi profiel aanmaken en er met foto’s en/of video’s voor zorgen dat je ze al een beetje kunt leren kennen. Daarnaast controleert het team van Pepper alle profielen handmatig, zodat je kunt rekenen op ene maximale betrouwbaarheid. Uiteraard kom je er gemakkelijk in contact met singles, zodat je snel een leuk gesprek kunt aanknopen met andere singles. De singles zijn er grotendeels tussen de 25 en 45 jaar (80%), nieuwsgierig en ondernemend.

Diverse functionaliteiten op de datingsite

Pepper scoort binnen deze review van de datingsite bovendien punten op het gebied van de functionaliteit. Je kunt er chatten of berichten sturen naar andere leden, al heb je daar uiteraard een betaald abonnement voor nodig. Daarnaast kun je zelf foto’s en video’s uploaden, of kun je die bij anderen bekijken en op zoek gaan naar een leuke single. Verder kun je zelf een profielpagina aanmaken, andere profielen bekijken en je favorieten opslaan. Je kunt uiteraard gebruik maken van de Pepper app en contact opnemen met de helpdesk, waardoor je tal van mogelijkheden tot je beschikking hebt.

Gratis aanmelden en betaalde abonnementen

Wil je gewoon eens rondkijken, naar aanleiding van deze review over Pepper of om na te gaan hoe de datingsite er daadwerkelijk uitziet? Je kunt je er gewoon gratis aanmelden, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Wil je vervolgens ook daadwerkelijk chatten of berichten sturen aan een andere leuke single die je bent tegengekomen? Het is binnen online dating gebruikelijk dat je daarvoor een betaald abonnement neemt, dat is bij Pepper niet anders. Je kunt zelf bepalen hoe lang je lid wilt worden, om vervolgens via de website een leuke single te ontmoeten. We willen je in deze review over Pepper graag aangeven dat we zelf erg goed te spreken zijn over de datingsite, het is een van de websites met een groot aantal actieve singles, die misschien wel op zoek zijn naar jou.

Pepper kosten

Om berichtjes te kunnen versturen naar andere leden van de datingsite Pepper moet je beschikken over een betaald account.

De kosten van een betaald account bij Pepper zijn als volgt:

  • 1 Maand Full-Membership                  € 25,00 per maand
  • 3 maanden Full-Membership              € 15,00 per maand
  • 6 maanden Full-Membership              € 9,95 per maand
  • 12 maanden Full-Membership            € 8,50 per maand

 

Als je een account maakt bij Pepper.nl begin je altijd met een gratis account. Op deze manier kun je kijken of de site leuke leden heeft, en of de site goed bij jou past.