Relatieplanet

9.2

8

Gebruikersgemiddelde

Relatieplanet

Relatieplanet

Relatieplanet is volgens velen de beste datingsite van Nederland. Dit is ook logisch aangezien iedereen Relatieplanet wel kent. Relatieplanet is een datingsite voor iedereen, die opzoek is naar een nieuwe relatie. Relatieplanet is ook 6 keer uitgeroepen als populairste datingsite van het jaar. Meer weten over deze datingsite? Lees dan onze review

Relatieplanet

Relatieplanet met voordelige abonnementen voor online dating

Voor onze Relatieplanet review maakten we er een gratis account aan en gebruikten we daarnaast een betaald abonnement. Het viel ons daardoor meteen op dat je er de mogelijkheid hebt om relatief voordelig online te daten, je betaalt een scherpe prijs om andere leuke singles te leren kennen.Het aantal profielen is er bovendien enorm, waardoor de kans zeer groot is dat je er snel een leuk contact op zal bouwen.

Miljoenen singles met uiteenlopende profielen

Op de homepage houdt Relatieplanet bij hoeveel profielen er in de database staan, het zijn er op dit moment al meer dan 5 miljoen. Daarnaast kun je zien hoeveel nieuwe profielen er dagelijks bijkomen en hoeveel singles er op dit moment online zijn, op zoek naar een leuk contact. Het viel ons voor deze review van Relatieplanet vooral op dat er zoveel uiteenlopende profielen beschikbaar zijn op de datingsite. De leeftijden lopen sterk uiteen, net als het voorkomen van de verschillende singles. Zoek je een spontane meid voor spectaculaire feestavonden, of aan de andere kant een rustige man om een wijntje mee te drinken? Je vindt het online bij Relatieplanet.

Evenementen en website van het jaar

De datingsite organiseert daarnaast regelmatig evenementen waaraan je kunt deelnemen, waar je de mogelijkheid hebt om de andere singles te leren kennen. Relatieplanet organiseert en beheert de evenementen helemaal zelf, iets waar we voor deze review van de datingsite erg over te spreken zijn. Het is wat ons betreft dan ook niet vreemd dat Relatieplanet al 6x op rij is verkozen tot Website van het Jaar, van 2009 tot en met 2014. Dit geeft uitstekend aan dat de datingsite weet wat er speelt bij singles en hoe ze met elkaar in contact wensen te komen.

Handige tips van Relatieplanet

Verder zijn er op Relatieplanet bijvoorbeeld handige tips beschikbaar om slimmer te daten en een leuk contact met andere singles op te bouwen. Dit weegt wat ons betreft zwaar in de Relatieplanet review, omdat dit uiteindelijk het doel van online dating is. Een mooie website die goed werkt is een pré, maar het is uiteindelijk het doel om met elkaar in contact te komen. Juist op dit punt scoort Relatieplanet veel punten, waardoor we in deze review niet anders dan zeer positief kunnen zijn over deze datingsite.

Relatieplanet kosten

Ben je op zoek naar een datingsite met veel leuke singles, waar we in onze review zeer positief over zijn? Meld je dan aan bij Relatieplanet, je kunt er gratis een profiel aanmaken om op zoek te gaan naar een leuk (online) contact. Merk je dat Relatieplanet echt een datingsite voor jou is.. dan kun je er overna denken om een betaald lidmaatschap aan te gaan.

De kosten voor een betaald lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand full-membership                      €28,50 per maand
  • 3 maanden full-membership                  €14,50 per maand
  • 6 maanden full-membership                  €10,58 per maand
  • 1 jaar full-membership                            €7,21   per maand

 

Net als bij alle andere datingsites begin je met een gratis account. Dit is om te kijken of Relatieplanet goed bij jou past. De mogelijkheden met een gratis profiel zijn beperkt. Het is dus raadzaam om uiteindelijk een betaald abonnement te nemen. Mocht de site goed bij jouw wensen aansluiten!