Relatieplanet

9.2

8

Gebruikersgemiddelde

Relatieplanet Gebruikersbeoordeling

Hier leest u de gebruikersbeoordelingen & reacties over de datingsite: RelatiePlanet

Relatieplanet

 

 

 

Wij horen graag hoe andere gebruikers over de datingsite RelatiePlanet oordelen. Door het delen van zowel positieve als negatieve ervaringen kunt u andere mensen helpen met het kiezen van een geschikte datingsite. Dus bent u tevreden of juist ontevreden over RelatiePlanet?

Laat het ons weten, en geef hieronder uw reactie!

8

Daniel

Voor de grap maar eens een profiel aangemaakt. Mijn vrienden zaten maar te zeiken dat het nu echt tijd werd voor een vriendin. Had niet verwacht dat ik zo snel contact zou hebben met iemand uit de zelfde stad. Het is nog pril maar ik heb er wel vertrouwen in dat het misschien gaat uitlopen op iets groters. Voor de mensen die twijfelen om zich aan te melden op een datingsite. Relatieplanet is het e...[Lees meer]

8

mooi gedaan

Ik vind relatieplanet.nl een mooie site. Ik vond het alleen jammer dat het invullen van je profiel even duurde maar aan de andere kant, weet je dan van de mannen waar je interesse in heb natuurlijk ook meteen meer. Ik hoop mijn prins hier te kunnen en mogen vinden.

8

tevreden

Ik ben erg tevreden. Sommige dingen zouden wat beter kunnen, maar over het algemeen een prima site, wat doet waar hij voor bestemd is.

5

saaie site

Ik vind dat het heel wat beter kan, heb me dus ook na het aanmelden meteen weer afgemeld, de groeten ermee.

9

super gewoon!

Echt ongelofelijk gewoon, ik ben nog geen maand lid van deze site en heb mijn prins al gevonden. Het lijkt wel of we zielsverwanten zijn, zo erg dat we op elkaar lijken. Qua werkelijk alles! Ontzettend bedankt voor alles!

10

Super hoor!

Hoelang dat ik in real life moest zoeken en wachten op mijn ware jacob, zo snel dat ik hem gevonden heb bij relatieplanet.nl, gewoon een woord ervoor en dat is super. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om me aan te melden toen der tijd. Ik ben de gelukkigste vrouw van de wereld nou, samen met mijn ware jacob!  Thnx guys!