Second Love

7.3

6.5

Gebruikersgemiddelde

Second Love

Second Love

Second Love is een datingsite voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire zoeken. Je kunt direct na het aanmelden beginnen te flirten met andere leden. Je kunt volledig anoniem op de site blijven zolang jij dit wil. Voor Second Love word veel reclame gemaakt, vandaar dat er ook veel leden online zijn. Meer weten over Second Love? Lees dan onze review

Secondlove

SecondLove maakt flirten beschikbaar voor iedereen

Second Love is een van de online adressen waar je ook vanuit een relatie op een spannende manier kunt flirten. Is de passie uit je huidige relatie verdwenen, of ben je op zoek naar wat avontuur?Dan kun je je aanmelden op Second Love, waar je zowel leuke mannen als vrouwen kunt vinden. Zoek je naar een spannend online contact, of zou je ook wel eens af willen spreken om wat verder te gaan? We willen je met deze review over Second Love graag meer vertellen over de mogelijkheden op deze bijzondere datingsite.

Meer dan 500.000 leden

Second Love heeft meer dan 500.000 leden, wat betekent dat je lang niet de enige bent die op zoek is naar wat meer spanning. Heb je een relatie en ben je daarin gelukkig, maar kun je de verleiding niet weerstaan toch eens met een leuke man of vrouw te flirten? Je kunt online eenvoudig een contact opbouwen, we merkten tijdens het onderzoek voor deze review voor Second Love onder andere dat het goed mogelijk is om daar zo discreet mogelijk mee om te gaan.

Flirten of een stapje verder

Volgens Second Love vindt 67% van de mannen vreemdgaan een geweldige ervaring en vindt 95% dat flirten nog niet eens vreemdgaan is. 72% van de vrouwen mist vooral passie en aandacht in de huidige relatie, waardoor er wat dat betreft ook voor stellen een wereld te winnen valt. Ben je daadwerkelijk op zoek naar een ander, of wil je gewoon eens eenmalig contact om wat anders uit te proberen? Uit deze review voor SecondLove willen we graag laten blijken dat je daarvoor aan het juiste adres bent, het is pure spanning die je ervaart zodra je er een profiel aanmaakt.

Online en offline contact dankzij Second Love

Het unieke van Second Love is dat je er online een account aan kunt maken zoals op een datingsite, maar dat je vervolgens ook offline met anderen af kunt spreken. Durf je het aan om de spanning naar een hoger niveau te tillen en er daarmee voor te zorgen dat je de passie in je leven terug kunt brengen? Je kunt bij Second Love zelf je grenzen bepalen, het grote aantal singles zorgt ervoor dat er ook voor jou iemand beschikbaar is. Flirten is niet alleen voor singles, Second Love laat je op een prachtige wijze zien dat je dit ook vanuit een relatie kunt doen.

Goede controle op de profielen en discretie

Daarnaast zorgt Second Love voor de juiste randvoorwaarden, we willen in deze review voor de datingsite bijvoorbeeld benadrukken dat er een goede controle op de profielen plaatsvindt en je kunt rekenen op een zeer hoge mate van discretie. Dit betekent dat je haast anoniem kunt flirten en kunt daten, zonder dat je partner er ooit achter zal komen.

Second Love Kosten

Als je een profiel aanmaakt bij SecondLove begin je altijd met een gratis account. Met dit gratis account kun je kijken of er leuke profielen/leden op deze site aanwezig zijn. Mocht Second Love you bevallen dan kun je overstappen naar een betaald lidmaatschap. Met een betaald lidmaatschap heb je toegang tot alle functionaliteiten van de website. (zoals berichtjes versturen en alle profielen inzien)

De kosten voor een betaald lidmaatschap zijn als volgt:

  • 1 maand Full-membership                        € 69,90
  • 2 maanden Full-membership                    € 34,95 per maand
  • 6 maanden Full-membership                    € 24,99 per maand

 

Het goedkoopste abonnement van Secondlove is € 24,99 per maand. En dit abonnement heeft een loopduur van 6 maanden. Inschrijven is gratis, en het mooie is je mag zolang gratis lid blijven als jij wilt.