Sexpartner

8.1

5.3

Gebruikersgemiddelde

Sexpartner Gebruikersbeoordeling

Hier leest u de gebruikersbeoordelingen & reacties over de datingsite: Sexpartner

Sexpartner

 

 

 

Wij horen graag hoe andere gebruikers over de datingsite Sexpartner oordelen. Door het delen van zowel positieve als negatieve ervaringen kunt u andere mensen helpen met het kiezen van een geschikte datingsite. Dus bent u tevreden of juist ontevreden over Sexpartner?

Laat het ons weten, en geef hieronder uw reactie!

8

Te mooi om waar te zijn?

Ik weet niet of ik zulke site kan vertrouwen.. Ik had een aantal credits gekocht om te kunnen praten met een leuke dame. En zij wil afspreken morgen. Ik ben alleen zelf een beetje bang.. zij is zoveel mooier dan dat ik normaal kan krijgen. Dit is eigenlijk te mooi om waar te zijn.. Ik hoop dat ze komt opdagen!

1

Opgelicht

Ik heb een hele week gepraat met een meisje via deze site Ze beloofde me steeds eerste afspraakje maar kwam maar steeds niet Heb al een week gepraat met haar, werd steeds uitgesteld, ik heb het te druk en Ik studeer en ik voel me niet veilig genoeg Steeds lieve berichtjes, maar ben nu wel 300/400 euro hieraan kwijt, ze proberen je aan het lijntje te houden! Laatste berichtje was, ik ken je pas een...[Lees meer]

6

Tony

Ik heb mij hier ingeschreven uit nieuwsgierigheid maar vind het uiteindelijk niks.. Ben veelste bang voor een soa

7

erg leuk

Ik heb mijn aanstaande vriendje nog niet mogen vinden, maar heb er toch al een paar erg leuke vriendschappen aan over gehouden. Aanmelden gaat erg makkelijk, dus mocht je het toch niet zo leuk vinden, ben je niet veel tijd verloren.

9

genieten geblazen

Het is jammer dat er in mijn regio weinig lekkere meiden te vinden zijn, maar dat zegt niets over de site natuurlijk en ach ik heb het er voor over om een stukje te rijden. Het is erg makkelijk zoeken en vinden op deze site, echt mijn complimenten hoor! Ik kan het elke man aanraden en vrouw natuurlijk ook haha.

8

Lekker site!

Ik vind sexpartner.nl een hele overzichtelijke site, veel lekkers te vinden en je kan precies aankruisen wat voor iemand je zoekt. Je hebt zoveel keuzes bij de zoekfunctie. Waardoor ik al heel wat lekker avonden heb mogen beleven! Het jammere is dat er overdag niet veel mensen online zijn, maar goed dan neem ik graag voor lief erbij.

9

Top !

Het heeft ff geduurd maar ik heb nu echt veel lol met een leuk vrouwke. En als ik wil meer, haha. Thnx voor jullie goede site, jullie zijn toppers! Grtz Tommyboy!

10

Hele goede site!

Ik was in eerste instantie alleen op zoek naar een leuke scharrel, heb veel rot relaties achter de rug, maar heb nou echt mijn soulmate gevonden! De site is heel makkelijk en spreekt voor zich, iedereen zal hier met gemak zijn of haar weg vinden!