Victoria Milan

8.3

8.1

Gebruikersgemiddelde

Victoria Milan Gebruikersbeoordeling

Hier leest u de gebruikersbeoordelingen & reacties over de datingsite: Victoria Milan

Victoria Milan

 

 

 

Wij horen graag hoe andere gebruikers over de datingsite Victoria Milan oordelen. Door het delen van zowel positieve als negatieve ervaringen kunt u andere mensen helpen met het kiezen van een geschikte datingsite. Dus bent u tevreden of juist ontevreden over Victoria Milan?

Laat het ons weten, en geef hieronder uw reactie!

7

Romy

Oei.. Wel heftig zeg deze site. Ik ben afgelopen weekend op een spannend afspraakje geweest. Hij was getrouwd en ik woon samen. Zoals de datingsite zegt herleef de passie. Het was nog waar ook. Wat een heerlijk weekend.

9

erg opwindend

Echt een erge geile site, waar je inderdaad ( mits je zelf natuurlijk ook een beetje oppast) volledig anoniem kunt blijven. En wat een geile mannen zijn er te vinden. Nou ik wil niet meer zonder hoor en ben blij dat ik de gelukkige ben die sommige mannen dat mag geven wat ze thuis te kort komen, hihi.

6

minder

Er zijn erg leuke mannen te vinden, maar helaas allemaal maar op een ding uit. Dus ik pas ervoor.

8

geil

Jezus zeg, wa ben ik blij dat men maat me op victoriamilaan.nl wees. Wa een lekkere en hete wijven zijn er hier te vinde. Die luste der wel pap van en dan zen ze bij men aan t juiste adres haha. Ik geniet nog ff lekker door en ken t iedreen aanraaie….

5

niks voor mij

Dit is niks voor mij, wel veel vrouwen, maar niet echt waar ik heet van word, ben ik te kieskeurig? LOL

10

erg hotjes

Wat een site! Lekker gewoon. Veel geile gesprekken waarna ze hun woord nakomen, hihi, volledige discretie. Ik ben helemaal om en ben niet eens zo lang lid van victoriamilaan.nl. Maar ik zou niets anders meer willen, lekker genieten en geen ellende van een relatie, super!