Hoe je een profieltekst schrijft die opvalt

Hoe je een profieltekst schrijft die opvalt

Uw online dating profiel is meestal een van de eerste dingen die mensen zien, afgezien van uw profielfoto. Zorg ervoor dat jouw profiel opvalt! Gebruik deze tips om je profiel naar een hoger niveau te tillen en een opvallend online dating profiel te schrijven.

Val op

Zoveel mensen gebruiken dezelfde algemene woorden in hun profielen. “Ik ben fun.nI hou ervan om met mijn vrienden om te gaan. Ik ben een aardig persoon.” Iedereen vindt zichzelf leuk en aardig. Deze dingen trekken niet iemands aandacht. Je bent interessanter dan dat, dus maak je online dating profiel een weerspiegeling van je eigenheid.

Open het gesprek

Geef mensen een gemakkelijke reden om u een bericht te sturen. In uw online dating profiel, kunt u een vraag stellen of specifieke details opnemen die iemand kan lezen en zien of ze iets gemeen hebben. Het stellen van een vraag geeft hen een reden om je eerst een bericht te sturen, vooral als ze niet meteen iets gemeen hebben. Dit helpt bij het starten en openen van een gesprek.

Wees positief

Bij het schrijven van je online dating profiel, houd het positief. Niemand wil een downer. Dit is niet waar je laat zien hoe boos je bent op een ex, ga op een rant over het verleden relaties, of lucht uw persoonlijke bagage. Als de dingen zijn niet op zoek naar u op dit moment, zal negatief zijn negatieve mensen afwenden. In plaats daarvan, denk na over wat maakt je geweldig en vertel mensen over het. Misschien wil je ook duidelijk maken dat je niet met vulgaire woorden en aanstootgevende zinnen moet omgaan.

Niet te persoonlijk

Sommige details zijn belangrijk, vooral bij het vertellen van uw verhaal. Maar maak geen geld of persoonlijke financi├źn bekend in je online dating profiel. Die gesprekken kunnen op een later tijdstip gevoerd worden als er eenmaal een relatie is opgebouwd. Bewaar je profiel als voorproefje van wie je bent.

Toon je passie

Als je praat over dingen waar je van houdt, is dat te zien. Het schrijven van je profiel zal gemakkelijk komen bij het bespreken van dingen waar je gepassioneerd over bent. Zorg ervoor dat u zich openstelt voor uw passies. Het zal overkomen als interessant en aantrekkelijk.

Deel je verhaal

Verhuisd naar een nieuwe stad? Naar een ander land gereisd? Een levensveranderende ervaring gehad? Als u zich in een fase van uw leven bevindt waarin de dingen positief verschuiven, voel u dan vrij om dit te delen. De kans is groot dat er iemand zal zijn die zich kan verhouden en precies hetzelfde kan meemaken.

Met een intrigerend online dating profiel zal je veel beter opvallen. Neem nu een kijkje op de jouwe en zie hoe je deze tips kunt gebruiken om hem beter te maken.

Reacties zijn gesloten.