Wat je niet moet doen bij een nieuwe vlam

Wat je niet moet doen bij een nieuwe vlam

Dus, je hebt een geweldige nieuwe vrouw gevonden en bent een paar keer met haar uit geweest. Gefeliciteerd! Ik wil je graag een paar tips geven zodat het ook goed blijft gaan en uiteindelijk kan resulteren in een geweldige relatie.

Loop niet te hard van stapel

Een nieuwe relatie aangaan is spannend en brengt veel emoties met zich mee. Ons instinct is om de zaken snel op te voeren. Als u ‘recentelijk uit een lange relatie bent gekomen, kunt u deze nog sneller laten verlopen. Je wilt opschieten en teruggaan naar het niveau van intimiteit dat je had.

Ga niet op al haar social media profielen en vind alles leuk en becommentarieerd. Het zal overkomen als een overdaad aan informatie. Probeer ook niet om de emoties te haasten. Ik weet dat het heerlijk, comfortabel en leuk is om te knuffelen met een geliefde op een koude en regenachtige zondag en om naar een aantal shows te kijken. Je komt er wel. Dat gemak van comfort komt na verloop van tijd, dus haast je je niet.

Probeer je niet anders voor te doen dan je bent

Mannen zijn net zo gevoelig voor media-invloeden als vrouwen, en elk jaar is er een nieuwe versie van mannen. Eerst was het de alfa-man. Dan de gevoelige man. Dan een metroseksueel man. Dan een hipster. Dan een houthakkersseksueel. Dan moesten de mannen een fit lichaam hebben. Dan hadden we vaders lijven nodig.

Eerlijk gezegd kan het vermoeiend zijn om de laatste trend te volgen of uit te zoeken wat vrouwen willen, dus stop met overdreven proberen. Ten eerste, zelfs als je gelijk had (en je bent waarschijnlijk niet) in het proberen om te raden wat voor soort man ze wil, het is niet van plan om authentiek te zijn voor jou. Je zult nooit comfortabel zijn, en je zult altijd bang zijn dat je per ongeluk uit de persona glijdt die je probeert na te bootsen.

Er is geen enkele manier om dit duurzaam te maken. Wees jezelf, je beste zelf. Er is iemand die dat wil. Hoe meer je het verbergt, hoe moeilijker het voor haar zal zijn om je te vinden.

Focus je niet te veel op haar

Een van de vervelend onjuiste beweringen dat mannen worden onderwezen is “gelukkige vrouw, gelukkige leven”. In principe, “je moet ervoor zorgen dat ze gelukkig is en alles komt goed.” Nou, dat is gewoon idioot.

Ik bedoel, ja, we zouden elkaar allemaal gelukkig moeten willen maken, maar dat gezegde is belijden dat we het doen op het risico van ons eigen geluk. Dat is verkeerd. Het gaat niet alleen om de vrouw.

Er zijn drie entiteiten in een relatie: jij, ik en wij. Elk van hen heeft focus en energie nodig om alle drie de entiteiten tot bloei te laten komen. Stel dingen voor die je wilt doen, ook al is ze daar niet per se een fan van.

Deel niet te veel

Dit is een van mijn zwakheden. Ik ben totaal een oversharer. Of, zoals mijn therapeut het verwoordde: “Je hebt grenskwesties in die zin dat je er geen hebt”.

In het begin van een relatie moet het licht, leuk en spannend zijn. Er zal genoeg tijd zijn om alle diepere of grotere problemen in ieders leven te leren kennen. Die tijd is niet helemaal juist in het begin.

Je kan opgewonden zijn om deze band met iemand te hebben, en je wilt dat hij of zij alles over je weet. Maar nu is niet het moment om te praten over je gekke ex, alle medicijnen die je hebt genomen of neemt, die tijd die je ontslagen bent voor het drinken op het werk, of je diepste angsten. Wacht tot er meer van een basis in de relatie is.

Reacties zijn gesloten.